Share on Facebook   Tweet   Share on Google+   Share on LinkedIn

logo kaspev
KASPEV - Klaster socijalnog preduzetništva Vojvodine
CASPEV -The Custer of social entrepreneurship in Vojvodina

PopArt Studio doo

Popart studio doo novi sad

Adresa: Narodnog Fronta 23E II sprat (Park City)
Grad: Novi Sad
Država : Srbija
Те
lefon: 021/2553649
Faks: 021/2553649
mail: art@popwebdesign.net
Web sajt:
https://www.popwebdesign.net/

Pop Art Studio d.o.o je preduzeće specijalizovano za kreiranje jedinstvenog i prepoznatljivog imidža preduzeća na internetu, i u opštoj komunikaciji s javnošću. Portfolio Pop Art Studio veoma je razgranat i obuhvata sve potrebe potencijalnih klijenata, za pretstavljanje,razvoj, dizajn, i diferenciranje preduzeća od ostalog sadržaja prisutnog na internetu.

Usluge koje nudimo su:

  1. Grafički dizajn – U saradnji sa vama doprinosimo izgradnji brenda jedinstvenog stila prepoznatljivog na tržištu. Znamo kako da vizije naših klijenata pretvorimo u bolju budućnost. Beskompromisan dizajn prilagođen svakom klijentu. Radimo za domaće i svetske brendove od 2001. godine. Do sada smo stvorili preko 400 originalnih grafičkih rešenja, i imamo i dalje nepresušnu inspiraciju. U oblasti grafičkog dizajna našim klijentima na raspolaganju su: dizajn logotipa,elemenata korporativnog identiteta:vizit karti,memoranduma i koverti. Dizajn kataloga,brošura,flajera,plakata.Grafički dizajn jelovnika,ambalaža,omota,etiketa. Prelom knjige,časopisa i autografika
  2. Web dizajn – Vaša smo produžena ruka,uvek na Vašoj strani kao deo tima, da osiguramo ubedljivu pobedu Vašeg brenda u svakoj situaciji. U centru naše priče jeste poverenje između nas i naših klijenata,što nas čini uspešnim timom. Pažljivo osluškujemo,menjamo strategiju i tok vašeg poslovanja zahvaljujući svajnim idejama i izuzetnoj posvećenosti. „Responsive web dizajn“, predstavlja dizajn prilagođen za mobilne uređaje, najnoviji je trend koji i mi pratimo. Prednosti ovog pristupa su: mala cena održavanja,ujednačen vizuelni identitet,prilagođenost korisnicima,nema redirekcije(preusmeravanja) na drugu adresu.
  3. Development – Imamo iskusne senior web developere sa iskustvom od preko 10 godina,radeći širom sveta koji su u stanju da sprovedu u delo svaku Vašu zamisao. Kao rezultat toga naš kod je validan,bez grešaka,i brzo se učitava,lak je za korišćenje, i SEO optimizovan. Stalno smo prisutni na međunarodnim konferencijama vezanim za web tehnologije kao aktivni učesnici,a responzivni dizajn (responsive design) i inovacije prosto obožavamo. Potpuno nam možete prepustiti razvoj web servisa,jer smo svoju profesionalnost dokazali kako u srbiji tako i u regionu brojnim projektima i radovima za poznate svetske brendove.
  4. SEO optimizacija – Optinizacija sajta za Search Engine poput Google,Bing i dr. Ona se vrši zbog boljeg rangiranja sajta u rezultatiima pretraživanja,tj da bi sajt bio prisutan na mestu što bližem vrhu Zavisi od preko 200 faktora